Workshop Inmaken en Koken met Pompoenen

Ook teveel groente uit je moestuin? Breng je groente mee en leer wat je er allemaal mee kunt doen om het langer te bewaren.

Tijdens de workshop worden o.a.:
- tomaten uit eigen tuin verwerkt tot een basis voor pastasaus en soepen,
- groente in olie ingemaakt ( heerlijk bij salades of bij de borrelplank),
- uien en komkommers ingemaakt,
- diverse groenten op zoetzuur ( bijv. courgettes, paprika`s, bloemkool, broccoli, wortelen en boontjes gezet.

Indien de deelnemers lege schone sap flessen met goede onbeschadigde doppen en potten met ring of inmaakpotten van 0,50 t.m. 0,75 liter meebrengen kan alles meteen ingemaakt en wel meegenomen worden.

Cursusdagen:   

Workshop basis principes van inmaken

Dinsdag16 september 2025.


Workshop koken met Pompoenen

Dinsdag 14 oktober 2025.

 
Tijdstip:  19:30 - 21:30 uur.

 
Locatie:  Kookstudio Westerkloeke, Papensteeg 11, Dreumel.

 
Kosten:  nog niet bekend.

 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevrouw Cobie Gommers, via telefoonnummer  06-51691058.
Wilt u zich inschrijven voor deze cursus dan kan dit online via het Contact formulier, of via e-mail, info@hetriem.nl.