Yoga-cursus


Yoga is een traditie uit India en is al duizenden jaren oud. Het helpt je balans in je leven te brengen, waardoor je je lichamelijk en geestelijk vitaal voelt. Yoga maakt je lichaam sterker en soepeler en het helpt je om helderheid in je hoofd te krijgen. De rustige oefeningen helpen je hierbij.

Een les bestaat uit staande, zittende en liggende oefeningen die voor iedereen toegankelijk zijn en waaraan iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen. Een ander onderdeel van de lessen is een korte meditatie of ademhalingsoefening. De adem speelt een belangrijke rol tijdens de yogales, omdat aandacht voor je ademhaling helpt met het uitvoeren van de oefeningen. De eindontspanning als afsluiting van de les maakt je bewust van hoe je lichaam aanvoelt.

Yoga beoefen je voor je gezondheid, om de dagelijkse stress aan te kunnen, of gewoon omdat je het leuk vindt. Het is geschikt voor iedereen en wordt beoefend met plezier.

Zorg voor gemakkelijke kleding, een handdoek en warme sokken of een extra vestje (voor tijdens de eindontspanning). Je hebt geen goede conditie nodig, alleen zin om aan iets nieuws te beginnen!


Wij starten weer Januari 2018 (exacte datum volgt)

Wanneer:

Maandagavond  19.30 - 20.30 uur

Maandagavond  20.30 - 22.30 uur

Vrijdagavond    19.30 - 20.30 uur


Waar: Dorpshuis De Horst, Rijdt 38, 6631 AT Horssen

Kosten: € 4,50 per les.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ellen van Rijn, 06-13159525 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wilt u zich inschrijven voor deze cursus dan kan dit online via het menu 'Contactformulier'.