Wie zijn wij?

Met een groep van 7 enthousiaste vrijwilligers en 8 deskundige docenten worden er ieder jaar weer diverse cursussen georganiseerd. Ook dit jaar gaan we hier weer een succes van maken. De cursussen starten rond oktober en er zijn nog plaatsen vrij.

Onder de button ’Cursussen’ vind u het aanbod van onze cursussen voor aankomend jaar, met meer informatie over de inhoud, startdatum en kosten.

Wij hopen dat ook u komt deelnemen aan één van de gezellige cursussen en heten u dan ook van harte welkom!


We zoeken extra ondersteuning!


Inmiddels organiseren we 16 cursussen, waaraan bijna 100 cursisten vol enthousiasme deelnemen. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld, we timmeren volop aan de weg en groeien gezond door. Oftewel we willen niet stilstaan en hiervoor hebben we extra ondersteuning en hulp nodig. We op zoek naar creatieve en enthousiaste docenten die via Stichting ’t RIEM een cursus zouden willen geven. We zouden graag ons cursusaanbod nog verder uitbreiden en wellicht ook de plaatsen binnen Maas en Waal waar de cursussen gegeven worden. We merken ieder seizoen weer hoe gezellig en leuk de cursisten het vinden en hoe enthousiast zij zijn en we willen daarom graag onze doelgroep verder uitbreiden. We horen het heel graag als u ons hierbij wilt helpen! Neem dan contact met ons op, dit kan door middel van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .