Open Atelier

Vind je het fijn om creatief bezig te zijn, dan is het 'Open Atelier' echt iets voor jou! In het 'Open Atelier' staan materialen, machines en gereedschappen ter beschikking om aan de slag te gaan met diverse technieken. We werken o.a. met gips, klei, was, hout en metaal. Een aantal voorbeelden wat we hiermee doen zijn: gietmallen maken, gutsen in hout, metaal drijven, hard en zacht solderen en emailleren. Eigen ideeën zijn altijd van harte welkom!  

Het 'Open Atelier'  biedt een inspirerende en ontspannen omgeving waar je je (verder) kunt ontwikkelen onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt hier 100% creatief en gezellig bezig zijn!

Het 'Open Atelier' wordt iedere woensdagavond van 19:30-21:30 uur in het Kulturhus De Meent in Afferden gegeven, m.u.v. de schoolvakanties.

Wanneer? Iedere woensdagavond vanaf woensdag 4 oktober 2017 (niet in de schoolvakanties!).

Hoe laat? Van 19:30-21:30 uur.

Waar? In het Kulturhuis De Meent
Koningsplein 24, 6654 BX Afferden

Kosten?
€ 10,00 per avond, (U betaalt alleen de avonden dat u aanwezig bent!) Het seizoen omvat 26 avonden. Komt u alle avonden dan betaalt u maximaal € 220,- voor het hele seizoen! (In 2  termijnen te voldoen.) Belangrijk: In principe zijn alle materialen die in het 'Open Atelier' aanwezig zijn gratis!.

Wilt u zich inschrijven voor deze cursus dan kan dit online via het menu 'Contactformulier'.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruud Janssen, via het telefoonnummer 0487-514490 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

NIEUW!!!

Gedurende seizoen 2017-2018, zullen een viertal workshops worden gegeven van vier woensdagavonden per workshop. De volgende vier workshops worden georganiseerd:

Interesse of vragen? Neem contact op met Ruud Janssen, via het telefoonnummer 0487-514490 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .